close
back to the blog
Geréb Orsolya
October 20
Lovable Workplaces

A Sóvidék Televízió kérdezett a DreamJobs Romániáról, mi pedig örömmel válaszoltunk!

Újra egy könnyed beszélgetés részesei lehettünk. A Sóvidék Televízió felkérésére ismét bemutatkozhattunk, beszélhettünk a DreamJobs Romania megalakulásáról, a branding módszert használó állásportál létjogosultságáról és a Szerethető Munkahelyekről.

Újra egy könnyed beszélgetés részesei lehettünk a héten. A Sóvidék Televízió felkérésére ismét bemutatkozhattunk, beszélhettünk a DreamJobs Romania megalakulásáról, a branding módszert használó állásportálunk létjogosultságáról és a népszerű céges versenyünkről, a Szerethető Munkahelyekről.

Köszönjük Sóvidék Televízió a DreamJobs Romania iránti fokozott érdeklődést és a lehetőséget, hogy újra beszélhettünk a Szerethető Munkahelyek Díjakról. És mivel az a célunk, hogy minél több klassz munkahelyet mutassunk meg a nagyvilágnak, örömmel meséltünk erről a lehetőségről.

Ha még nem hallottatok a Dreamjobsról, vagy ha igen, és további érdekességek után kutattok, akkor a reggeli kávé mellé, vagy esti kikapcsolódásként, nézzétek és hallgassátok szeretettel az alábbi beszélgetést: 

 

More articles

Related jobs

Still looking for your dream job?

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news and offers!

Please provide your email address!