close
back to the blog
Geréb Orsolya
November 16
Lovable Workplaces

Csütörtökön kiderül, melyek ma a legszerethetőbb munkahelyek! Vegyél részt te is az online díjátadó konferenciánkon!

November 18-án, csütörtökön 14 órától egy izgalmas online konferencia keretében hivatalosan is kiderül, mely magyarországi és romániai cégek érdemelték ki idén a Szerethető Munkahelyek Díjat.

November 18-án, csütörtökön 14 órától egy izgalmas online konferencia keretében hivatalosan is kiderül, mely magyarországi és romániai cégek érdemelték ki idén a Szerethető Munkahelyek Díjat. Az ingyenes, de regisztrációhoz kötött online eseményen olyan sikeres vállalkozók, szakemberek osztják meg tapasztalataikat, mint a WMN online magazint alapító D. Tóth Kriszta, Balogh Péter angyalbefektető, vagy a saját kommunikációs ügynökségét vezető Batiz András.

“Hiszem azt, hogy Erdélyben, Romániában is vannak vonzó munkahelyek. A Szerethető Munkahelyek Díj/Loveable Workplaces Awards versenyen ezeket mutatjuk meg a nagyvilágnak. Nem rangsort állítunk fel, hanem díjazzuk a versenyben legtöbb pontszámot elért 15 céget.  Azt látjuk, hogy az egyre dinamikusabb munkaerőpiaci versenyben minden extra információ, referencia segíti az álláskeresőket a választásban. A Szerethető Munkahelyek Díj pont egy ilyen referencia tud lenni, egy független elismerés, amely már a nevével ad egy előzetes pozitív benyomást az adott munkahelyről. Külön öröm számomra, hogy két kolozsvári székhelyű nagyvállalat, a KÉSZ Románia és a Codespring (Softech) is felismerte e munkáltatói verseny fontosságát, és támogatóként állt a verseny, illetve a DreamJobs Romania mellé. A partnerségnek köszönhetően a két céget munkáltatói szempontból is jobban megismerhetjük, illetve neves előadókat tudunk elhívni a Szerethető Munkahelyek Konferenciára és Díjátadóra. A csütörtöki konferencián partnereink adják majd át az Employer Branding szakmai különdíjakat is, amelyeket kis- és középvállalatok, illetve nagyvállalatok kategóriában osztunk ki a 15 nyertes romániai szerethető munkahely között. Biztatok minden céget, hogy regisztráljon a www.dreamjobs.ro oldalon, nevezzen be évről évre erre a rangos versenyre, mutassa meg magát, és ha díjazott lesz, használja ki a díjjal járó előnyöket!” – foglalta össze Arros Orsolya, a Szerethető Munkahelyek Díjat alapító Dreamjo.bs romániai vezetője.

A Szerethető Munkahelyek Díj/Loveable Workplaces Awards versenyre még szeptemberben benevezett cégek megmutathatták, hogy mi van náluk a színfalak mögött, milyen csapat, szokás, jó gyakorlat az, ami terméküket/szolgáltatásukat életre hozza és működteti.

Az eseményhez két éve csatlakozott a DreamJobs Romania csapatunk is, és nagy örömünkre idén már 200 romániai cég méretkezett meg a versenyen.

A Szerethető Munkahelyek Díjat, a benevezett cégek közül azok kapták meg, akikre a közönség a szavazás hónapjában a legtöbb pontszámot adta. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy minden magyarországi és romániai nevező cég szerethető, azonban a csütörtöki konferencián összesen 200 díjazottat hirdetünk ki a következő elosztásban: 150 magyarországi kis- és középvállalat, 35 magyarországi nagyvállalat és 15 romániai cég. 

A november 18-i konferencián elhangzó előadások, kerekasztal-beszélgetések úgy a munkaadók, mint a munkavállalók számára is tartogatnak hasznos információt a munka fogalmának átértékelődéséről, illetve az idei év munkaerőpiaci aktualitásairól. Érdemes tehát regisztrálni és rászánni egy délutánt erre a szakmai eseményre.

Előrevivő visszajelzés a DreamJobs Romania számára, hogy egyre több cégnek fontos az, hogy munkahelyként is bemutatkozzon, hogy a nagyközönség elé tárja szervezeti kultúrájának főbb elemeit. Örülünk, hogy alig egyéves aktív romániai jelenlétünk során a hazai vállalkozások egyre nyitottabbak arra, hogy részletes cégprofillal mutatkozzanak be, hiszen a munkavállalókért folytatott versenyben az átláthatóság, az Employer Branding irányába történő elmozdulás kétségkívül meghozza gyümölcsét. Azt látjuk, hogy a cégek nyitottságát azok a keresett, modern munkavállalók fogják nagyra értékelni, akik számára egy állás már nemcsak egyszerű pénzkereseti eszköz, hanem egy közösséghez, egy sikeres csapathoz való tartozás lehetősége.

A Szerethető Munkahelyek Konferencián és Díjátadón a részvétel minden érdeklődő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ: https://lovableworkplaces.com/hu/konferencia/2021

More articles

Related jobs

Still looking for your dream job?

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news and offers!

Please provide your email address!