close
back to the blog
Geréb Orsolya
May 17
Lovable Jobs

Divat, kényelem és időtállóság a színesebb mindennapokban: Delikates Accesories

A színesebbnél színesebb, mintás, vízlepergető, trendi városi hátizsákok előfutáraként emlegetett Delikatest ma már egyetlen divatot követő hazai vásárlónak sem kell bemutatnunk.

A színesebbnél színesebb, mintás, vízlepergető, trendi városi hátizsákok előfutáraként emlegetett Delikatest ma már egyetlen divatot követő hazai vásárlónak sem kell bemutatnunk. A Csíkszeredában tevékenykedő divattervező csapat a hétköznapi divat mellett egyedi, couture ruhakölteményeket is alkot, és kiérdemelt népszerűségük hosszú évek óta töretlen. Egy ilyen mindenében kreatív csapatban dolgozni igazán felemelő érzés lehet. Erre az elgondolásunkra erősít rá a következőkben Mónika, a Delikates ügyfél-kommunikációs munkatársa is.

Emelj ki, kérlek, három dolgot, amiért kedveled jelenlegi munkahelyedet!

Rendkívül rugalmas, kreatív és jó fej csapatban dolgozom. Mindenben segítjük egymást, és a tehetséges designer kezeken túl ez az együttműködés az, ami a Delikates sikerességében nagyon jól megmutatkozik.

Mi a legnagyobb tanulság, amit a Delikatesnél tanultál?

Rengeteget fejlődtem, amióta itt dolgozom. Komplex ügyfél-kommunikációs feladatkörömnek köszönhetően napi kapcsolatban vagyok a vásárlókkal, kiszolgálom őket, így lassan az ügyfélkapcsolatok minden csínját-bínját kiismerem.

Miért jelentkezzen hozzátok valaki?

Nálunk valóban szerető emberek vesznek majd körül mindenkit. Közös célunk, hogy saját pozíciójában minden munkatársunk sikeresen megtalálja a helyét és ezáltal hatékonyan építsük együtt tovább a Delikates brandet.

Milyen volt beilleszkedni a csapatba?

Izgalmas és kihívásokkal teli volt az elején, de megelőlegezett bizalommal és a már említett segítőkészséggel fordultak felém a kollégáim. Ilyen munkaközegben gyorsan lehet fejlődni.

Mit csinálsz egy munkanapod során?

Ami az ügyfélkapcsolatokat illeti, vásárlókat szolgálok ki, e-mailben, Facebookon és Instagramon is kommunikálok. Pénzügyi, adminisztrációs feladatok közül a számlázást és a weboldalra történő termékfeltöltést emelném ki.

Hogyan dolgozol (módszer, technika, helyszín, körülmény, csapatban vagy egyénileg)?

Leginkább önállóan dolgozom, de közös projekteken, rendezvényeken, bemutatókon, heti egyeztetéseken a teljes csapat képviselteti magát.

Mi segíti leginkább a napi munkádat? (támogató kollégák, okosan kitalált és jól működő rendszerek stb.)

A kollégáim egyértelműen támogatnak, ugyanakkor a vásárlók termékeink iránti lelkesedése és együttműködése is könnyíti a munkámat.

Vannak-e munkán kívüli közös programok a kollégákkal? Ha igen, melyek ezek?

Megszokott, hogy összekovácsoló csapatépítőket és kisebb kimenőket is tartunk. Mivel olyan munkát végzünk, amit szeretünk, és élvezzük is egymás társaságát, ezek a kimenők valahogy természetszerűen sokkal gyakrabban történnek nálunk.

More articles

Related jobs
Kapcsolódó cégek

Still looking for your dream job?

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news and offers!

Please provide your email address!