close
back to the blog
Árvai Barbara
June 22
For employers

Hogyan indulj el pályakezdőként? Önéletrajz készítés kreatívan!

Frissdiplomásként az első nagy kihívás a megfelelő első munkahely megtalálása. Minden végzett tanuló álma, hogy egy olyan lehetőséget találjon, ahol pár évre el tud helyezkedni és motiváló környezetben, releváns tapasztalatokat tud szerezni.

Szükséged lesz egy ütős önéletrajzra!

Pályakezdőként az egyetlen dolog amit fel tudsz mutatni az a végzettséged, esetleg a szakmai gyakorlat alatt szerzett tapasztalatod, ami valljuk be, szinte minden pályázó esetében hasonló szintű, hacsak nem volt nagyon nagy szerencséd az egyetemi éveid alatt. Mivel tudsz akkor mégis kitűnni? A személyiségeddel! A munkáltatók kezdik felismerni, hogy a végzettség és a tapasztalat mellett nagyon fontos a munkavállaló hozzáállása, motivációja és az egyénisége, hiszen ezek a tényezők mutatják meg, hogy milyen az illetővel együtt dolgozni.

Hogyan mutasd be a személyiséged még az interjú előtt?

A személyes találkozó már egy bíztató állomás, viszont odáig el is kell jutnod, ami a legnagyobb kihívás. Egy igazán igényesen összeállított CV képes lenyűgözni a HR-eseket, viszont nem mindenkinek van meg a grafikai tehetsége és a szépérzéke egy kreatív önéletrajz elkészítéséhez. Ebben nyújt segítséget a DreamJo.bs, ahol könnyedén végigvezetünk az önéletrajzod összeállításán, amit egy kattintással PDF formátumban le is tudsz tölteni.

Miben más a Self branding profil a többi CV generátor oldalnál?

A hagyományos önéletrajzok ideje lejárt. Számos hasonló végzettséggel rendelkező munkakereső jön ki évről-évre az egyetemekről, ami megkülönbözteti őket, az a személyiségük. Az egyedi önéletrajzodon megadhatod például, hogy otthonról vagy az irodából szeretsz dolgozni, a teát vagy a kávét szereted, biciklivel vagy tömegközlekedéssel járnál be dolgozni, illetve azt is, hogy mi a legnagyobb szenvedélyed, amivel szívesen töltöd a szabadidődet.

Te sem szeretnél az önéletrajz szerkesztéssel bajlódni? Használd CV generátorunkat!
Elkészítem az önéletrajzom!

More articles

Related jobs
Kapcsolódó cégek

Still looking for your dream job?

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news and offers!

Please provide your email address!