close
back to the blog
Dreamjo.bs
4 minute(s)
August 12
For employers

Így töltsd ki a Self-branding profilod

Összegyűjtöttük néhány jó példát a Self-branding profilokból. Nézd meg őket, és készítsd el te is egyedi és profi önéletrajzod.

Az álláskeresők 45%-a nem tudja átadni a munkahellyel kapcsolatos elvárásait a kiválasztási folyamat során. 28%-uk személyiségük bemutatásával, 27%-uk pedig releváns tapasztalataik kiemelésével küzd - derült ki a DreamJo.bs felméréséből. A Self-branding profilokban végre mindhárom témakör könnyedén bemutatható.

A munkát keresők nagy része el sem jut addig, hogy személyesen meséljen magáról és szakmai hátteréről, ehhez ugyanis egy jó marketing dokumentum, azaz egy profi önéletrajz szükséges. A DreamJo.bs újdonságával, a Self-branding profillal egy egyedülálló munkavállalói profil hozható létre, ahol egyenlő hangsúlyt kap a szakmai tapasztalat, a személyiség és az ideális munkahely bemutatása.


Dobd be magad az álláspiacra a Self-branding profiloddal! Legyen neked is egyedi és profi önéletrajzod, amivel egy kattintással jelentkezhetsz a DreamJo.bs-on található bármely állásra! Próbáld ki már most!

 


 

Néhány hét alatt már közel kétezren regisztráltak a Self-branding profil felületére. Számos frappáns megoldással, eredeti ötlettel találkoztunk, ami másokat is inspirálhat a kitöltéshez, ezért a következőben megosztunk néhány követendő példát az elkészült profilokból:

A jó bio ereje

Az egyik legfontosabb rész a bio kitöltése: itt egyszerre megcsillanhat a személyiség, a szakmaiság és a kreativitás is. A bio szenioritástól és iparágtól függően nagyon eltérő lehet, mutatunk néhányat:

Pályakezdők és juniorok:

„Ambiciózus és kitartó vagyok. A kihívásokat a munkámban és a hobbim során is egyaránt szeretem. Egyetemi éveim alatt sok változatos munkába belekóstoltam, mint például a telemarketingbe vagy a mobilapplikáció tesztelésbe. Egyetemi tanulmányaimat felfüggesztve rendszergazdaként, illetve IT helpdesk és üzemeltetés munkakörben szereztem jelentős tapasztalatot.”

„2020. júniusában végeztem a Corvinus Egyetem marketing mesterszakán. Erősségem az önálló munkavégzésre, rugalmas és elkötelezett vagyok. Tudásomat branding, termékmenedzsment, projektmenedzsment, kommunikáció és PR területen kamatoztatnám szívesen.”

Több év tapasztalat után sem kell túlgondolni:

„Több éves szakmai tapasztalatomat digitális marketing területen szereztem. A kreativitást igénylő és a gyakorlatias tevékenységek után érdeklődő, analitikus gondolkodó személy vagyok. Olyan területen igyekszem elhelyezkedni, ahol szakmailag elmélyülhetek az új feladatokban.”

„Végre megtaláltam az igazi szenvedélyem, a tesztelést. A továbbiakban szeretnék minél többet tanulni róla és jobban elmélyülni benne. A jövőbeni munkahelyemen is szívesen veszek részt további kurzusokon és trainingeken.”

Ha az iparágadban indokoltnak találod, biodat angol nyelven is megírhatod:

„Full Stack Developer. Content Creator. Experienced Tech Lead. Entrepreneur. Enthusiastic about growth-mindset and self-development. Passionate about Digital Marketing, UX and self-growth. Always trying to maximize productivity and teams' efficiency.”

Nem kell mindent elmondanod magadról, de személyes történeted egy szeletét bátran megvillanthatod:

„Irodavezetőként összehangolom, felügyelem és ellenőrzöm az irodában folyó, elsősorban adminisztrációs és kommunikációs folyamatokat; mind emellett pénzügyi munkatársként a cégek pénzügyi adminisztrációs folyamatait is teljes körűen ellátom; segítem a könyvelők munkáját. Egy átélt betegségnek köszönhetően megtanultam küzdeni, a "kifogások" helyett a megoldásokban gondolkodni. Szívügyem, hogy a hasonló helyzetben lévőket támogassam.”

Egy kis humor sosem árt:

„Víz alatt grillezni lehetetlen, SpongyaBobnak mégis sikerült. Nekem miért ne menne?!"

Nyugalom, szakmaiságodat lesz hol megmutatnod. Miután részletezted a korábbi tapasztalataidat, egyszerűen szemléltetheted jelenlegi szakismereteid eltérő szintjeit is. Itt mindig érdemes a valóságnak megfelelően skáláznod tudásod:

Mutasd meg, ki vagy

Ne feledd, a leendő munkaadód kíváncsi rád: szeretne meggyőződni róla, hogy jól érzed majd magad náluk. Mutasd meg bátran, mi az, ami lelkesít téged, mivel töltöd szívesen a szabadidődet:

 

A kétszavasok kitöltésével segíthetsz a leendő kollégáidnak elképzelni, hogy milyen is lesz majd veled dolgozni:

 

Színesítsd profilod bátran az "ilyen vagyok" badge-k használatával:

 

 

Ha úgy érzed, egy idézet még többet mond el rólad és a munkamorálodról, akkor használd bátran:

 

Mondd el, hol dolgoznál szívesen

Ha máshol még nem csempészted bele a mondanivalódba, hogy milyen munkahelyet keresel, akkor az "ezek fontosak egy munkahelynél" részben végre megteheted. Itt különböző badge-k segítségével jelölheted, hogy milyen munkahelyet keresel:

 

 

A profi önéletrajz létrehozása még sosem volt ilyen egyszerű, mint most a DreamJo.bs-on az online varázsló segítségével. A világjárvány miatt átalakult álláspiacon tízszer akkora a verseny egy-egy állásért, mint korábban. Ne halogasd tovább a Self-branding profilod elkészítését! Töltsd ki profild, és növeld az esélyed az álommelódért!


 

*: a nyereményjáték szabályzatról bővebben itt olvashattok.

More articles

Related jobs
Kapcsolódó cégek

Still looking for your dream job?

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news and offers!

Please provide your email address!