close
back to the blog
Árvai Barbara
June 01
For HR professionals

Nemcsak egy álláshirdetési portál, hanem egy kiváló marketing eszköz? Ez a Dreamjo.bs!

Az álláskeresésnek és a toborzásnak van egy régóta kialakult formája, ami mind a munkáltatók mind az munkakeresők számára egy nehéz, bürökratikus folyamat.

A keresgélés rengeteg időt és energiát vesz el mire mindkét fél megtalálja a számára megfelelő lehetőséget.

A Dreamjo.bs célja, hogy ezt a folyamatot kihozza a megszokott környezetből és élvezhetővé tegye a keresést mindkét fél számára.

 

 

Megmutathatod, milyen nálatok dolgozni!

Az oldalon az egyedi álláshirdetéseken túl lehetősége van egy cégnek a bemutatkozásra, ami egy egyedülálló platformot biztosít a szervezet employer branding stratégiájának kiegészítésére. Az ingyenesen elkészíthető munkáltatói profil betekintést nyújt a vállalat mindennapjaiba, a segítségével megmutatható, hogy milyen környezetben és milyen csapatban dolgoznak a kollégák, mi várja majd az új belépőt, ha csatlakozik hozzájuk. Jelenleg, a Zoom interjúk időszakában az első benyomás egy leendő munkavállaló számára kizárólag a cég online jelenléte, ami ritkán mutatja meg a vállalatot munkáltatói szempontból. Erre kínál megoldást a Dreamjo.bs!

 

Mennyire vonzó a céged? Könnyedén kiderítheted!

A Dreamjo.bs felületén könnyedén elérheted azokat a felhasználókat, akik szívesen dolgoznának nálad, hiszen egy gombnyomással jelezhetik, hogy szívesen csatlakoznának a csapathoz a “Dolgoznék itt” gomb segítségével. Minél több ilyen visszajelzést kapsz, annál valószínűbb, hogy egy vonzó munkahelyet sikerült kialakítanotok! Ráadásként megnyerhetitek a Hónap munkahelye kitüntetést, ha ti gyűjtitek a legtöbb jelentkezőt a virtuális kispadra!

 

Egyedi cégprofil, egyedi hirdetés

Nemcsak a vállalat névjegyét, de a az egyes álláshirdetéseket is személyre tudod szabni, ami egy egyedülálló lehetőség, hiszen a sablonos elvárásokon és juttatásokon felül további részleteket oszthatsz meg a pozícióval kapcsolatban, ami hozzásegíthet ahhoz, hogy egymásra találjatok az álom munkavállalóval! Megoszthatsz csapat fotókat, megmutathatod a kollégák kedvenc tárgyait az irodában, ráadásul egy híres emberrel is azonosíthatod a munkahelyet. A lehetőségek tárháza végtelen, csupán a kreativitásotok szabhat határt!

Szeretnéd megmutatni, hogy milyen szuper dolog nálatok dolgozni? Regisztráld cégedet és első lépésként készítsd el az egyedi profilotok!

Cégként regisztrálok

 

More articles

Related jobs
Kapcsolódó cégek

Still looking for your dream job?

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news and offers!

Please provide your email address!