close
Vissza a blogra
Geréb Orsolya
augusztus 29.
Álommelók

Ahogyan az áramellátásban sem, úgy saját céges folyamataikban sem ismerik az ad hoc megoldásokat! A Power Supply Systems UPS csapatánál jártunk!

A Power Supply Systems UPS egyedülálló szakértelemmel és mérnöki tapasztalattal segíti ügyfeleinek áramellátását. Szentmártoni Orsolya irodavezetővel és Kedei Szabolcs értékesítési mérnökkel beszélgettünk.

A Power Supply Systems UPS (PSS) egyedülálló szakértelemmel és mérnöki tapasztalattal immár 20 éve segíti az IT, orvosi, energetikai és ipari területen tevékenykedő ügyfeleinek áramellátását. A tápellátási problémák minimalizálásában jelesre vizsgázott PSS modern székhelyén Szentmártoni Orsolya irodavezető és Kedei Szabolcs értékesítési mérnök válaszoltak kérdéseinkre.

Emeljetek ki, kérlek, három dolgot, amiért kedvelitek jelenlegi munkahelyeteket!

Sz. O.: Szeretek itt lenni, mivel a munka dinamikus, a cég stabil és a munkaközösség erős és összetartó.

K.Sz.: A legfontosabb, hogy szeretem, amit csinálok, ezenkívül jó a munkahelyi légkör, a fix program néha egy kis utazással színesített, és vonzó bérezési, juttatási csomagok vannak.

Mi a legnagyobb tanulság, amit itt tanultatok?

Sz. O.: Nálunk a pontosság nagyon fontos, így ebben én is sokat fejlődtem az utóbbi időben.

K.Sz.: Több mindent is fel tudok sorolni: rendszeresség, pontosság, felelősségtudat.

Miért jelentkezzen hozzátok valaki?

Sz. O.: Erős, dinamikus cég a mienk, amely a tudás- és teljesítményarányos bérezés mellett fejlett munkaeszközöket és fejlődési lehetőséget is biztosít a munkatársak számára.

K.Sz.: Mert egy fiatal, dinamikus csapat új tagja lehetsz. Nálunk folyamatosan fejlesztheted technikai tudásod, jól kereshetsz, egy állandóan fejlődő cég motivált munkatársa lehetsz.

Milyen volt beilleszkedni a csapatba?

Sz. O.: Mivel egy rendkívül befogadó csapat vagyunk, ezért a beilleszkedés is könnyen és gyorsan ment.

K.Sz.: Egy ilyen befogadó csapattal, a beilleszkedés gyerekjáték volt!

Mit csináltok egy munkanapotok során?

Sz. O.: Adminisztratív feladatokat látok el: szerződéseket, számlákat, kifizetéseket, kintlévőségeket kezelek, különböző nyilvántartásokat vezetek, rendeléseket menedzselek, szállításokat szervezek, továbbá személyzetis feladatokat, előkönyvelést is végzek.

K.Sz.: Árajánlatokat készítek, ügyfelekkel és beszállítókkal tartom a kapcsolatot. Ha pedig szükséges, a technikai kollégáknak is besegítek.

Hogyan dolgoztok (módszer, technika, helyszín, körülmény, csapatban vagy egyénileg)?

Sz. O.: Okosan kitalált procedúrák szerint, jól felszerelt irodában dolgozom, feladattól függően egyénileg vagy a kollégák közreműködésével.

K.Sz.: Általában egyénileg dolgozom, de van, amikor az irodai munkatársakkal együtt kell megoldanunk valamit, vagy a technikai kollégáknak kell segítenem, ilyenkor természetesen csapatban működünk jól. A legtöbb időt irodában, számítógép előtt töltöm, de vannak (ritka) esetek, amikor terepen dolgozom.

Mi segíti leginkább a napi munkátokat? (támogató kollégák, okosan kitalált és jól működő rendszerek stb.)

Sz. O.: A fent említett okosan és jól meghatározott procedúrák.

K.Sz.: A belső rendszer jól kitalált, minél jobban megtanultam, megszoktam, annál gördülékenyebben ment a munka. Persze mindig vannak új kihívások. Ha bonyolultabb technikai kérdésem van, akkor a kollégák készségesen segítenek.

Mi az, amiben különböztök más cégektől?

Sz. O.: Kis létszámmal jelentős eredményeket érünk el. Mindig őszinték vagyunk, ez is növeli a hatékonyságot, illetve válság idején is fejlődünk, nem torpantunk meg.

K.Sz.: Cégen belül  jól kitalált rendszerünk van, rendezetten dolgozunk és egymás között, valamint a kliensek felé is pontosan, egyértelműen kommunikálunk.

Vannak-e munkán kívüli közös programok a kollégákkal? Ha igen, melyek ezek?

Sz. O.: Természetesen vannak, a megszokott team-buildingeken kívül versenyeken is részt vesz a csapat.

K.Sz.: A képzéseket emelném ki, amelyek szórakoztató, de egyben tanulságos tevékenységekkel vannak ötvözve. De a rendszeres közös vacsorákat sem szoktam kihagyni. J

 

További cikkek a témában

Kapcsolódó állások

Még keresed az álomállást?

Maradj naprakész a legújabb hírekkel és ajánlatokkal, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj róluk!

Add meg az e-mail címed