close
Vissza a blogra
Geréb Orsolya
április 28.
Álommelók

Ahol a transzparencia és az okos munkavégzés találkozik: Tovább bővül az artkonekt csapata

Iroda újranyitás előtt állnak, folyamatosan bővülnek és elszántabbak, mint valaha! Az artkonekt csapatának szakmai hozzáértése és szerénysége, átlátszó cégvezetése nem csupán számunkra, de a hozzájuk csatlakozó új kollégák számára is szerethető.

Iroda újranyitás előtt állnak, folyamatosan bővülnek és elszántabbak, mint valaha! Az artkonekt csapatának szakmai hozzáértése és szerénysége, valamint átlátszó cégvezetése nem csupán számunkra, de a hozzájuk csatlakozó új kollégák számára is szerethető. Így van ezzel Bartók Gabriella, az artkonekt újdonsült projektmenedzsere is, akit a csapatával és a pozíciójával kapcsolatos első benyomásairól kérdeztünk.

Emelj ki kérlek három dolgot, amiért kedveled jelenlegi munkahelyedet!

Rugalmas, kihívásokkal teli és jó fej kollégák segítenek nap mint nap.

A legújabb csapattagként mi az a motiváló újdonság, amit itt tapasztalsz?

Hosszú a lista, sorolhatnám. A legfontosabb számomra a transzparencia és a hatékony kommunikáció úgy a cég, mind a projektek szintjén. Számottevően megkönnyíti a munkánkat, ha kellő tudomásunk van a munkafolyamatokról, a nehézségekről, a kollégák leterheltségéről. Az egymásnak adott folyamatos visszajelzésekből pedig tanulunk, együtt fejlődünk.

Miért jelentkeztél az artkonekthez? Mi fogott meg a cégben?

Elsősorban a meghirdetett pozíció volt az, ami rögtön megragadta a figyelmem, aztán tovább olvastam a céges bemutatkozójukat, a cégprofiljukat. Mindkettőből nagyon hamar átjött a szakértelem és a csapatszellem. Ezért is örültem, amikor a fiúk úgy döntöttek, hogy bevesznek a teambe! :)

Milyen volt beilleszkedni a csapatba?

Abszolút befogadó, elfogadó csapatot ismertem meg a srácokban. Bár a közeljövőben én fogom elősegíteni a csapat munkáját, jelenleg ők a támaszom. Mivel nemrég kerültem a céghez, sokat tanulok még tőlük.

Mit csinálsz egy munkanapod során?

Egyelőre a napi rutinom javarészt a tanulásról, a futó projektek megismeréséről szól. A délelőtti standupokon a kollégák segítségével egyre nagyobb betekintést nyerek a munkafolyamatokba, így napról napra több feladat kerül hozzám. A nap további részében képzéseken veszek részt.

Hogyan dolgozol (módszer, technika, helyszín, körülmény, csapatban vagy egyénileg)?

Még otthonról dolgozunk, viszont a sepsiszentgyörgyi kollégákkal hamarosan új irodába költözünk. A napi céges meetingekhez, ügyfélmegbeszélésekhez a Slacket használjuk fő kommunikációs csatornaként. A projektek lebonyolítása a Trello meg a ClickUp segítségével történik, de nyitottak vagyunk más rendszerekre is, amennyiben az ügyfél megkívánja, és illeszkedik is a munkafolyamatainkhoz. A napi teendőket, problémákat együtt beszéljük meg, a taskok elvégzése pedig egyénileg történik.

Mi segíti leginkább a napi munkádat? (támogató kollégák, okosan kitalált és jól működő rendszerek stb.)

Többféle eszközt használunk a projektek, a napi feladatok, az időbeosztás nyomon követésére, a céges és ügyfélkommunikációra, valamint a hibakeresési folyamatokra, így sokkal hatékonyabban tudunk dolgozni. Továbbá, a napi standupokon átfogó képet kapunk egymás munkájáról, ezeket közösen megbeszéljük, és amennyiben probléma merül fel, operatív módon kezeljük. Ha valaki elakad, vagy túlterhelt, lehetőségtől függően, valaki más veszi át a feladatot, vagy egy pair programming session keretében közösen találunk megoldást a problémára.

Szerinted miben különböztök más cégektől?

Kihasználjuk a rendelkezésre álló technológiákat, nem fektetünk energiát olyan rendszerek kiépítésébe, amelyek már léteznek és beváltak. Ezenkívül folyamatosan alkalmazkodunk, ha valami már nem működik jól, vagy elavult, az igényeinknek megfelelően más rendszerekre váltunk. Nagy hangsúlyt fektetünk az automatizálási, hibakeresési folyamatokra. Hatékony kommunikáció által, az ügyféllel közösen pontosan, részletesen meghatározzuk a feladatokat, így kevesebb erőfeszítéssel, túlhajszolás nélkül tudunk minőségi szolgáltatásokat nyújtani számára.

Bár remote dolgoztok, de vannak azért munkán kívüli közös programok a kollégákkal? Ha igen, melyek ezek?

Nemrég tartottunk workshopot Kecskeméten, ahol jutott idő a szabadidős programokra is, amelyekből a fiúkkal közös gokartozás sem maradhatott ki! :) Szerencsés helyzetben voltam, mert bár remote dolgozunk, munkakezdésemet követően rövid időn belül lehetőségünk nyílt személyesen is találkozni. A home office megszűnésével valószínűleg több alkalommal lesznek munka utáni közös programjaink. Várjuk is ezeket!

További cikkek a témában

Kapcsolódó állások
Kapcsolódó cégek

Még keresed az álomállást?

Maradj naprakész a legújabb hírekkel és ajánlatokkal, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj róluk!

Add meg az e-mail címed