close
Vissza a blogra
Geréb Orsolya
augusztus 02.
Álommelók

Akik maradandót alkotnak ügyfeleiknek: Kimagasló projektmenedzsment szolgáltatások a RegioConsult csapatától

Legyen szó pályázatmenedzsmentről, stratégiai tanácsadásról, befektetésről és fejlesztésről vagy épp felvásárlásról és fúzióról, a RegioConsult sokoldalú és tehetséges szakértői immár 20 éve segítik partnereiket a projektmenedzsment területén.

Legyen szó pályázatmenedzsmentről, stratégiai tanácsadásról, befektetésről és fejlesztésről, vagy épp felvásárlásról és fúzióról, a RegioConsult sokoldalú és tehetséges szakértői immár 20 éve segítik partnereiket a projektmenedzsment területén. 500 millió eurós portfólióval és 600-nál is több sikeresen elbírált projekttel a háta mögött, a vállalkozás megérdemelten viseli a Románia vezető pályázatíró cége címet. Hogy milyen ennél a sikeres pályázatíró cégnél dolgozni és nap mint nap fejlődni, arról a RegioConsult irodavezetője, Szabó Tímea mesélt egy keveset nekünk.

Emelj ki, kérlek, három dolgot, amiért kedveled jelenlegi munkahelyedet!

Érdekesek, izgalmasak és pörgősek itt a mindennapok.

Mi a legnagyobb tanulság, amit jelen munkahelyeden tanultál?

Projektmenedzsmentben dolgozva megtanultuk, hogy mindenre van megoldás. Ebben rejlik a munkánk szépsége.

Miért jelentkezzen hozzátok valaki?

Mert nagyon jó csapat vagyunk, szép és értékes ügyek/projektek kivitelezéséhez járulunk hozzá nap mint nap.

Milyen volt beilleszkedni a csapatba?

Könnyű dolgom volt, mivel barátságos és megértő kollégákkal vagyok körülvéve.

Mit csinálsz egy munkanapod során?

Munkaköröm sokrétű és annyira színes, hogy egyik nap sem egyforma. Összességében projekteket írunk, majd miután pályázatot nyertünk velük, lemenedzseljük. Olyan pályázatmenedzsmenttel kapcsolatos részfeladatokat látunk el naponta, mint például marketing terv készítése, elszámolások előkészítése és leadása a pályáztató hatóságoknak, beszerzések lebonyolítása, ügyfelekkel közös helyszíni ellenőrzések stb.

Hogyan dolgozol (módszer, technika, helyszín, körülmény, csapatban vagy egyénileg)?

Leggyakrabban az irodában dolgozunk, egyénileg oldunk meg feladatokat, de gyakran előfordul, hogy projektjeink sikeres kivitelezése érdekében csapatként kell együttműködnünk egy-egy projekt írásában, a felmerülő probléma megoldásában.

Mi segíti leginkább a napi munkádat? (támogató kollégák, okosan kitalált és jól működő rendszerek stb.)

Legfőképpen a támogató kollégák. Nagy projektportfólióval rendelkezünk, ennek következtében elkerülhetetlen az egységes és jól átlátható rendszer megléte, amit adaptálnunk és követnünk kell azért, hogy hatékony és eredményes munkát végezhessünk.

Mi az, amiben különböztök más cégektől?

Nehéz kérdés, de szerintem eredetiek és egyben egyszerűek is vagyunk, és pont ettől lehetünk különlegesek más tanácsadó cégekhez képest.

Vannak-e munkán kívüli közös programok a kollégákkal? Ha igen, melyek ezek?

Természetesen vannak közös vacsorák, bulik, különböző csapatépítő tevékenységek. Szeretünk munkán kívül is időt tölteni egymással.

További cikkek a témában

Kapcsolódó állások

Még keresed az álomállást?

Maradj naprakész a legújabb hírekkel és ajánlatokkal, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj róluk!

Add meg az e-mail címed