Csütörtökön kiderül, melyek ma a legszerethetőbb munkahelyek! Vegyél részt te is az online díjátadó konferenciánkon!

Csütörtökön kiderül, melyek ma a legszerethetőbb munkahelyek! Vegyél részt te is az online díjátadó konferenciánkon!
Geréb Orsolya 2022.06.25 Szerethető Munkahelyek

November 18-án, csütörtökön 14 órától egy izgalmas online konferencia keretében hivatalosan is kiderül, mely magyarországi és romániai cégek érdemelték ki idén a Szerethető Munkahelyek Díjat. Az ingyenes, de regisztrációhoz kötött online eseményen olyan sikeres vállalkozók, szakemberek osztják meg tapasztalataikat, mint a WMN online magazint alapító D. Tóth Kriszta, Balogh Péter angyalbefektető, vagy a saját kommunikációs ügynökségét vezető Batiz András.

“Hiszem azt, hogy Erdélyben, Romániában is vannak vonzó munkahelyek. A Szerethető Munkahelyek Díj/Loveable Workplaces Awards versenyen ezeket mutatjuk meg a nagyvilágnak. Nem rangsort állítunk fel, hanem díjazzuk a versenyben legtöbb pontszámot elért 15 céget.  Azt látjuk, hogy az egyre dinamikusabb munkaerőpiaci versenyben minden extra információ, referencia segíti az álláskeresőket a választásban. A Szerethető Munkahelyek Díj pont egy ilyen referencia tud lenni, egy független elismerés, amely már a nevével ad egy előzetes pozitív benyomást az adott munkahelyről. Külön öröm számomra, hogy két kolozsvári székhelyű nagyvállalat, a KÉSZ Románia és a Codespring (Softech) is felismerte e munkáltatói verseny fontosságát, és támogatóként állt a verseny, illetve a DreamJobs Romania mellé. A partnerségnek köszönhetően a két céget munkáltatói szempontból is jobban megismerhetjük, illetve neves előadókat tudunk elhívni a Szerethető Munkahelyek Konferenciára és Díjátadóra. A csütörtöki konferencián partnereink adják majd át az Employer Branding szakmai különdíjakat is, amelyeket kis- és középvállalatok, illetve nagyvállalatok kategóriában osztunk ki a 15 nyertes romániai szerethető munkahely között. Biztatok minden céget, hogy regisztráljon a www.dreamjobs.ro oldalon, nevezzen be évről évre erre a rangos versenyre, mutassa meg magát, és ha díjazott lesz, használja ki a díjjal járó előnyöket!” – foglalta össze Arros Orsolya, a Szerethető Munkahelyek Díjat alapító Dreamjo.bs romániai vezetője.

A Szerethető Munkahelyek Díj/Loveable Workplaces Awards versenyre még szeptemberben benevezett cégek megmutathatták, hogy mi van náluk a színfalak mögött, milyen csapat, szokás, jó gyakorlat az, ami terméküket/szolgáltatásukat életre hozza és működteti.

Az eseményhez két éve csatlakozott a DreamJobs Romania csapatunk is, és nagy örömünkre idén már 200 romániai cég méretkezett meg a versenyen.

A Szerethető Munkahelyek Díjat, a benevezett cégek közül azok kapták meg, akikre a közönség a szavazás hónapjában a legtöbb pontszámot adta. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy minden magyarországi és romániai nevező cég szerethető, azonban a csütörtöki konferencián összesen 200 díjazottat hirdetünk ki a következő elosztásban: 150 magyarországi kis- és középvállalat, 35 magyarországi nagyvállalat és 15 romániai cég. 

A november 18-i konferencián elhangzó előadások, kerekasztal-beszélgetések úgy a munkaadók, mint a munkavállalók számára is tartogatnak hasznos információt a munka fogalmának átértékelődéséről, illetve az idei év munkaerőpiaci aktualitásairól. Érdemes tehát regisztrálni és rászánni egy délutánt erre a szakmai eseményre.

Előrevivő visszajelzés a DreamJobs Romania számára, hogy egyre több cégnek fontos az, hogy munkahelyként is bemutatkozzon, hogy a nagyközönség elé tárja szervezeti kultúrájának főbb elemeit. Örülünk, hogy alig egyéves aktív romániai jelenlétünk során a hazai vállalkozások egyre nyitottabbak arra, hogy részletes cégprofillal mutatkozzanak be, hiszen a munkavállalókért folytatott versenyben az átláthatóság, az Employer Branding irányába történő elmozdulás kétségkívül meghozza gyümölcsét. Azt látjuk, hogy a cégek nyitottságát azok a keresett, modern munkavállalók fogják nagyra értékelni, akik számára egy állás már nemcsak egyszerű pénzkereseti eszköz, hanem egy közösséghez, egy sikeres csapathoz való tartozás lehetősége.

A Szerethető Munkahelyek Konferencián és Díjátadón a részvétel minden érdeklődő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ: https://lovableworkplaces.com/hu/konferencia/2021

Örülünk, hogy szívesen dolgoznál itt!

Jelöld be pár kattintással a profilodon, hogy milyen területen és milyen szinten dolgoznál!

Állást hirdetnél?

Szeretnétek Ti is ilyen menő cégprofilokkal és álláshirdetésekkel megjelenni a DreamJo.bs oldalán?

Mutasd meg miért jó Nálatok dolgozni, majd találd meg velünk könnyen és gyorsan a hozzád legjobban illő kollégákat!

Állást keresel?

A DreamJo.bs más, mint a többi állásportál. Mi segítünk, hogy valóban olyan helyen találj munkát, amit bírni fogsz!

Még keresed az álomállásod? Segítünk megtalálni! Iratkozz fel hírlevelünkre: