close
Vissza a blogra
Geréb Orsolya
május 17.
Álommelók

Divat, kényelem és időtállóság a színesebb mindennapokban: Delikates Accesories

A színesebbnél színesebb, mintás, vízlepergető, trendi városi hátizsákok előfutáraként emlegetett Delikatest ma már egyetlen divatot követő hazai vásárlónak sem kell bemutatnunk.

A színesebbnél színesebb, mintás, vízlepergető, trendi városi hátizsákok előfutáraként emlegetett Delikatest ma már egyetlen divatot követő hazai vásárlónak sem kell bemutatnunk. A Csíkszeredában tevékenykedő divattervező csapat a hétköznapi divat mellett egyedi, couture ruhakölteményeket is alkot, és kiérdemelt népszerűségük hosszú évek óta töretlen. Egy ilyen mindenében kreatív csapatban dolgozni igazán felemelő érzés lehet. Erre az elgondolásunkra erősít rá a következőkben Mónika, a Delikates ügyfél-kommunikációs munkatársa is.

Emelj ki, kérlek, három dolgot, amiért kedveled jelenlegi munkahelyedet!

Rendkívül rugalmas, kreatív és jó fej csapatban dolgozom. Mindenben segítjük egymást, és a tehetséges designer kezeken túl ez az együttműködés az, ami a Delikates sikerességében nagyon jól megmutatkozik.

Mi a legnagyobb tanulság, amit a Delikatesnél tanultál?

Rengeteget fejlődtem, amióta itt dolgozom. Komplex ügyfél-kommunikációs feladatkörömnek köszönhetően napi kapcsolatban vagyok a vásárlókkal, kiszolgálom őket, így lassan az ügyfélkapcsolatok minden csínját-bínját kiismerem.

Miért jelentkezzen hozzátok valaki?

Nálunk valóban szerető emberek vesznek majd körül mindenkit. Közös célunk, hogy saját pozíciójában minden munkatársunk sikeresen megtalálja a helyét és ezáltal hatékonyan építsük együtt tovább a Delikates brandet.

Milyen volt beilleszkedni a csapatba?

Izgalmas és kihívásokkal teli volt az elején, de megelőlegezett bizalommal és a már említett segítőkészséggel fordultak felém a kollégáim. Ilyen munkaközegben gyorsan lehet fejlődni.

Mit csinálsz egy munkanapod során?

Ami az ügyfélkapcsolatokat illeti, vásárlókat szolgálok ki, e-mailben, Facebookon és Instagramon is kommunikálok. Pénzügyi, adminisztrációs feladatok közül a számlázást és a weboldalra történő termékfeltöltést emelném ki.

Hogyan dolgozol (módszer, technika, helyszín, körülmény, csapatban vagy egyénileg)?

Leginkább önállóan dolgozom, de közös projekteken, rendezvényeken, bemutatókon, heti egyeztetéseken a teljes csapat képviselteti magát.

Mi segíti leginkább a napi munkádat? (támogató kollégák, okosan kitalált és jól működő rendszerek stb.)

A kollégáim egyértelműen támogatnak, ugyanakkor a vásárlók termékeink iránti lelkesedése és együttműködése is könnyíti a munkámat.

Vannak-e munkán kívüli közös programok a kollégákkal? Ha igen, melyek ezek?

Megszokott, hogy összekovácsoló csapatépítőket és kisebb kimenőket is tartunk. Mivel olyan munkát végzünk, amit szeretünk, és élvezzük is egymás társaságát, ezek a kimenők valahogy természetszerűen sokkal gyakrabban történnek nálunk.

További cikkek a témában

Kapcsolódó állások
Kapcsolódó cégek

Még keresed az álomállást?

Maradj naprakész a legújabb hírekkel és ajánlatokkal, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj róluk!

Add meg az e-mail címed