close
Vissza a blogra
Dreamjo.bs
4 perc
augusztus 12.
Munkavállalóknak

Így töltsd ki a Self-branding profilod

Összegyűjtöttük néhány jó példát a Self-branding profilokból. Nézd meg őket, és készítsd el te is egyedi és profi önéletrajzod.

Az álláskeresők 45%-a nem tudja átadni a munkahellyel kapcsolatos elvárásait a kiválasztási folyamat során. 28%-uk személyiségük bemutatásával, 27%-uk pedig releváns tapasztalataik kiemelésével küzd - derült ki a DreamJo.bs felméréséből. A Self-branding profilokban végre mindhárom témakör könnyedén bemutatható.

A munkát keresők nagy része el sem jut addig, hogy személyesen meséljen magáról és szakmai hátteréről, ehhez ugyanis egy jó marketing dokumentum, azaz egy profi önéletrajz szükséges. A DreamJo.bs újdonságával, a Self-branding profillal egy egyedülálló munkavállalói profil hozható létre, ahol egyenlő hangsúlyt kap a szakmai tapasztalat, a személyiség és az ideális munkahely bemutatása.


Dobd be magad az álláspiacra a Self-branding profiloddal! Legyen neked is egyedi és profi önéletrajzod, amivel egy kattintással jelentkezhetsz a DreamJo.bs-on található bármely állásra! Próbáld ki már most!

 


 

Néhány hét alatt már közel kétezren regisztráltak a Self-branding profil felületére. Számos frappáns megoldással, eredeti ötlettel találkoztunk, ami másokat is inspirálhat a kitöltéshez, ezért a következőben megosztunk néhány követendő példát az elkészült profilokból:

A jó bio ereje

Az egyik legfontosabb rész a bio kitöltése: itt egyszerre megcsillanhat a személyiség, a szakmaiság és a kreativitás is. A bio szenioritástól és iparágtól függően nagyon eltérő lehet, mutatunk néhányat:

Pályakezdők és juniorok:

„Ambiciózus és kitartó vagyok. A kihívásokat a munkámban és a hobbim során is egyaránt szeretem. Egyetemi éveim alatt sok változatos munkába belekóstoltam, mint például a telemarketingbe vagy a mobilapplikáció tesztelésbe. Egyetemi tanulmányaimat felfüggesztve rendszergazdaként, illetve IT helpdesk és üzemeltetés munkakörben szereztem jelentős tapasztalatot.”

„2020. júniusában végeztem a Corvinus Egyetem marketing mesterszakán. Erősségem az önálló munkavégzésre, rugalmas és elkötelezett vagyok. Tudásomat branding, termékmenedzsment, projektmenedzsment, kommunikáció és PR területen kamatoztatnám szívesen.”

Több év tapasztalat után sem kell túlgondolni:

„Több éves szakmai tapasztalatomat digitális marketing területen szereztem. A kreativitást igénylő és a gyakorlatias tevékenységek után érdeklődő, analitikus gondolkodó személy vagyok. Olyan területen igyekszem elhelyezkedni, ahol szakmailag elmélyülhetek az új feladatokban.”

„Végre megtaláltam az igazi szenvedélyem, a tesztelést. A továbbiakban szeretnék minél többet tanulni róla és jobban elmélyülni benne. A jövőbeni munkahelyemen is szívesen veszek részt további kurzusokon és trainingeken.”

Ha az iparágadban indokoltnak találod, biodat angol nyelven is megírhatod:

„Full Stack Developer. Content Creator. Experienced Tech Lead. Entrepreneur. Enthusiastic about growth-mindset and self-development. Passionate about Digital Marketing, UX and self-growth. Always trying to maximize productivity and teams' efficiency.”

Nem kell mindent elmondanod magadról, de személyes történeted egy szeletét bátran megvillanthatod:

„Irodavezetőként összehangolom, felügyelem és ellenőrzöm az irodában folyó, elsősorban adminisztrációs és kommunikációs folyamatokat; mind emellett pénzügyi munkatársként a cégek pénzügyi adminisztrációs folyamatait is teljes körűen ellátom; segítem a könyvelők munkáját. Egy átélt betegségnek köszönhetően megtanultam küzdeni, a "kifogások" helyett a megoldásokban gondolkodni. Szívügyem, hogy a hasonló helyzetben lévőket támogassam.”

Egy kis humor sosem árt:

„Víz alatt grillezni lehetetlen, SpongyaBobnak mégis sikerült. Nekem miért ne menne?!"

Nyugalom, szakmaiságodat lesz hol megmutatnod. Miután részletezted a korábbi tapasztalataidat, egyszerűen szemléltetheted jelenlegi szakismereteid eltérő szintjeit is. Itt mindig érdemes a valóságnak megfelelően skáláznod tudásod:

Mutasd meg, ki vagy

Ne feledd, a leendő munkaadód kíváncsi rád: szeretne meggyőződni róla, hogy jól érzed majd magad náluk. Mutasd meg bátran, mi az, ami lelkesít téged, mivel töltöd szívesen a szabadidődet:

 

A kétszavasok kitöltésével segíthetsz a leendő kollégáidnak elképzelni, hogy milyen is lesz majd veled dolgozni:

 

Színesítsd profilod bátran az "ilyen vagyok" badge-k használatával:

 

 

Ha úgy érzed, egy idézet még többet mond el rólad és a munkamorálodról, akkor használd bátran:

 

Mondd el, hol dolgoznál szívesen

Ha máshol még nem csempészted bele a mondanivalódba, hogy milyen munkahelyet keresel, akkor az "ezek fontosak egy munkahelynél" részben végre megteheted. Itt különböző badge-k segítségével jelölheted, hogy milyen munkahelyet keresel:

 

 

A profi önéletrajz létrehozása még sosem volt ilyen egyszerű, mint most a DreamJo.bs-on az online varázsló segítségével. A világjárvány miatt átalakult álláspiacon tízszer akkora a verseny egy-egy állásért, mint korábban. Ne halogasd tovább a Self-branding profilod elkészítését! Töltsd ki profild, és növeld az esélyed az álommelódért!


 

*: a nyereményjáték szabályzatról bővebben itt olvashattok.

További cikkek a témában

Kapcsolódó állások
Kapcsolódó cégek

Még keresed az álomállást?

Maradj naprakész a legújabb hírekkel és ajánlatokkal, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj róluk!

Add meg az e-mail címed